top of page
Sök
  • Charlotte Heyman

Heyman ateljé & verkstad

Uppdaterat: 7 juni 2021

Efter att i många år drivit varsin liten firma så bestämde vi oss för att starta ett bolag tillsammans. För att kunna stötta varandra, ha en bokföring och också göra roliga uppdrag ihop. Vi har ju ändå alltid funnits där för varandra som bollplank och bästa kollega för varje projekt. Så vi startade Heyman ateljé och verkstad 2020. Det fantastiska året då inget blev riktigt som man tänkt sig.


Vår samlade erfarenhet är väldigt bred. Charlotte är utbildad inom konst, foto, digita konst och stop motin animation. Har jobbat i 25 år med foto, 2d och 3d bild och animation, dataspel, projektledning, och kommunikation och mycket mer.


Tomas är utbildad koroegraf och har jobbat med ljusdesign och teaterteknik i 20 år. Få yrken är väl så breda som teaterteknik, och därför kan han både el, nätverk och datorer, snickeri plus det konstnärliga med komposition och ljus.


Så när vi gick igenom SNI koderna som man ska fylla i sitt bolag så blev det extra svårt. Skatteverket ringde oss till och med och frågade. Både hantverksarbeten för renovering av hus och dataspel? Men de var förstående och nu finns vi och gör vad vi vill.


Comments


bottom of page